Worldloppet-programmet växer

Worldloppets beslutande organ håller sitt årliga möte i Riva del Garda i Italien denna helg. För en stund sen togs beslutet att fyra nya lopp (långlopp på skidor alltså) skall med i Worldloppet-kalendern. Det var två mer än jag förväntat mig.

Worldloppets första korta rapport från mötet lyder:

”History has been made by accepting four new races as Associate Members to the Worldloppet Ski Federation! From now on, Marchablanca / Ushuaialoppet (ARG), Vasaloppet China (China), Fossavatn Ski Marathon (ISL) and Merino Muster (NZL) are included into the Worldloppet family and are eligitable to stamp Worldloppet passports!!! Congratulations to all four races and WELCOME to Worldloppet!!!”

Pust! Nu är jag rejält på efterkälken igen.

2 kommentarer på “Worldloppet-programmet växer

    • Njaa, tveksamt om jag någonsin hinner i kapp. Researrangörer finns det gott om, det är sämre med lusten när det gäller långa resor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s