Säsongsbyte

I min motionsdagbok har jag alltid följt kalenderåret och gör det fortsättningsvis. Men när det gäller skidåkningen är det knappast ändamålsenligt att hugga av mitt i en pågående säsong. Därför brukar jag granska skidåkningen över en hel säsong som sträcker sig från maj till april.

Den gångna vintern går till historien som en av de mest utmanande någonsin. Detta förståss med tanke på den skrala snötillgången. Att jag fick hopskrapat till nästan 1000 skidkilometrar är jag ändå nöjd med. Riktigt nöjd. Mesta kilometrarna skidade jag i Levi. Näst mest blev det vid Öjberget där jag nötte konstsnöspåret i 250 varv. På min ”hemmabana” i Korsnäståget som jag vanligtvis favoriserar skidade jag inte en enda gång.

Sammandrag01030514

6 kommentarer på “Säsongsbyte

  1. Du var en rackare på att hålla koll på hur, var, när, du motionerar. Är allt motionerandet datoriserat hos er. Tryck på knappen och mannen är igång. 😉

  2. Det var en gång en liten kille som fick skidor i julklapp och frågande vände sig till sina föräldrar och utbrast : ” vann starta man dihäär tå ? ” 🙂

  3. 52 skidkilometer blev det för min del i vinter. Det måste nog vara det minsta jag haft sen 5 års åldern. Du tycks ha sinne för ordning, statistik o.dyl. Hur många skidkilometer har du haft som mest nåt år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s