Hemkirurgi

Lillkillens hals började krångla på nytt. Tydligen blev den inte helt bra efter den första antibiotikakuren. En yttre svullnad runt halsen har varit på gång de senaste dagarna och i går fick han antibiotika för andra gången. Men svulnaden ökade med väldig fart. Idag var svulnaden stor som en tennisboll och nästan stenskarp. Otur att det var helg och semestertider, det är annars också ont om veterinärstider.

Idag på eftermiddagen sprack plötsligt svulnaden. Det gick hål på halsen! Det var tydligen någon slags böld han hade. Så det blev ett mindre blodbad här inne när innehållet sprutade runt. Såret blöder ännu men Ivar ser ut att må bättre nu när trycket runt strupen försvann. Såret vill han ha för sig själv, det går inte alls för oss att undersöka.

Nu borde såret rensas ordentligt för att undvika nya infektioner. Det får vi vänta med tills måndag, och hoppas på någon akut veterinärstid.

Ivar01200713

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s