Bild

Välmålat inför påsken

Agg01290313

8 kommentarer på “Välmålat inför påsken

  • Eller hur? 🙂 De finns att köpas/beskådas i Prag.

   Riktigt kul annars att du återupptog bloggandet. Jag har nog noterat det och försökt kommentera, men utan att lyckas så här långt. Men envis som jag är så kommer jag att försöka på nytt. 😉

 1. Jasså? Knepigt om det inte funkar att kommentera. Säger eländet nåt eller kommer kommentaren bara inte dit?
  Men kul att bloggandet gillas i alla fall. 😀

  Prag är ett ställe som borde besökas dock. 🙂 Är det varmt där ännu?

  • Nu skall vi inte dra några förhastade slutsatser när det gäller kommenteringen. Att jag har problem får förmodligen tillskrivas det faktum att jag är extremt obegåvad. Och nej, inget meddelande kommer. När jag trycker på publicera försvinner allt och jag har åter en blank kommentarsruta.

   Jag har tidigare noterat samma problem med Firefox, vilken är min defaultläsare. Vid mera kinkiga saker, som t.ex. att kommentera på din blogg bör man använda Safari. Det blir också mitt nästa drag. 🙂

   Och jo. Prag är värt ett besök, definitivt. Men just nu är det kallt i Prag. Snöfall att vänta i påskhelgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s