Återbesök

på Solsidan. Den ursprungliga. När jag på 70-talet sommarjobbade i Stockholm besökte jag Älgö och Saltsjöbaden vid några tillfällen. På vägen dit passerade jag Solsidans tågstation. Jag betraktade solsidanskylten varje gång och förundrade mig över det vackra namnet.

När vi styckade ut vår fritidstomt ute på holmen för tiotalet år tillbaka måste den nya lägenheten få ett namn. Det fick bli Solsidan. Ett passande namn också där har det visat sig.

Nu ville jag bara kolla om originalskylten finns kvar vid tågstationen. Och visst gör den det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s