Jubileumsmaraton utan expo

I morgon är det på dagen 100 år sedan OS-maraton i Stockholm. Dagen till ära löps ett Jubileumsmaraton med ca 10 000 deltagare. Rutten är lagd så identiskt med OS-banan som arrangören funnit möjligt. Klockan 13:48 går starten.

I något skede måste jag ha haft en värre svacka än vanligt. Alltså när jag kom på den galna idén att anmäla mig till loppet. Självfallet var det dumt när knäet krånglar och det är lite si och så med konditionen. Men i morgon tänker jag halta i väg till Stadion och ställa mig på startlinjen. Jag vill känna på atmosfären. Jag har aldrig brutit ett lopp, men i morgon är det mer än sannolikt att det händer.

Intressant att notera var att sponsorerna och leverantörerna hölls borta från nummerlappsutdelningen denna gång. Istället var det ett gammaldags stuk över ”expot”. Stiligt med all gammal rekvisita och klädsel. All heder åt arrangören!

Till arrangörens sida.

Från nummerlappsutdelningen den 13 juli 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s