Bjud.fi. Vad är det?

Vad är Bjud.fi för något? Jo, nog vet jag att det är en nystartad auktionsplats på nätet som HSS Media driver. Men vad är avsikten och nyttan med den? Söker HSS Media sin nya roll i att prångla ut prylar? Undra på att resurserna inte räcker till att underhålla Bloggen.fi längre!

Behöver vi en auktionssight som säljer nya prylar? Prylar i hundratal som plockas direkt ur våra lokala butikers produktsortiment. Jag försökte ta reda på idén med det hela genom att registrera mig och delta i budgivningen. Självfallet löpte jag linan ut och ropade in en pryl. Det blev en Suunto Ambit.

Något svar på min undran fick jag knappast, trots att nöjet kostade mig nästan 400 Euro. Men jag gissar att man på HSS Media gnuggar händerna och flinar åt oss idioter.

2 kommentarer på “Bjud.fi. Vad är det?

  1. Vi tycks till endel vara lika funtade. Gjorde precis som du och försökte ta reda på vad som är syftet och vem kan tänkas vara vinnare och förlorare. Valde i alla fall ut nåt som inte verkade så attraktivt för stora allmänheten men ändå kunde ha ett praktiskt värde. Lade bud på en knippe lunchkuponger och lyckades faktiskt få luncher för drygt 4 euro styck. I det här fallet är nog matstället den stora förloraren eftersom jag ändå brukar luncha där ibland. Antar att de tänkt locka till sig flera matgäster. Nu hamnar de att bespisa mig 15 gånger, antagligen med liten eller ingen förtjänst. I synnerhet sedan HSS har tagit sin provision. Nästan så jag tycker lite synd om killarna som driver matstället.
    Folke W.

    • Ser man på! Intressant. I ditt fall finns det två vinnare och en förlorare. Få se hur länge nöjet räcker om leverantören står som förlorare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s