Missade vårtecknet

Vasa körfestival brukar vara ett säkert vårtecken. Nu kom och gick det årliga musikevenemanget utan att jag hörde ett enda musikframträdande. Det har knappast hänt sedan festivalen startade för 20 år sen. Och inget laga förhinder hade jag. Inte det minsta lilla. Lite oroad är jag faktiskt över en så allvarlig beteendestörning.

Nå, våren är ju bra på gång trots allt.

4 kommentarer på “Missade vårtecknet

  1. Stockholm Marathon är också ett säkert vårtecken, om inte till och med ett sommartecken! Du kan ju kolla in loppet via dumburken den 2:a juni så har du ju fått ett årstidsevenemangstecken i bagaget i alla fall! 😉

    • Javisst! Stockholm Marathon är ett speciellt tecken, det är exakt då när våren byts mot sommar.

      Stockholm Marathon är ett lopp som blivit mycket lättare med åren. Det var betydligt tyngre förr när jag sprang. Det gjorde jag första gången 1984. En av utmaningarna med loppet är att man ofta kliver rakt ut i värmen. All träning görs i långärmat och plötsligt blir det att köra i shorts.

      Håller såklart utkik efter dig på TV. Spring med ena armen i vädret hela loppet så ser jag dig bättre. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s