Otur

Om ett husvagnsekipage har sina extraspeglar slarvigt fastsatta finns det risk att de ramlar av i vinddraget. Om ett sådant ekipage är på väg genom vårt avlånga land finns det åtskilliga ställen där detta kan ske. Varför måste då spegeln flyga av just när ekipaget möter mig? Så att jag får sidan repad på bilen!

12 kommentarer på “Otur

 1. Här talar vi om taskig tajmning. Det är det som så många gånger diskuteras, varför just jag. Hade det hänt om jag startat en minut senare eller inte. Jag tror att jag skulle satsa på att det var slumpen. 😉

  • Jag kan godkänna det där med taskig tajming. Slumpen har jag alltid haft lite svårt med. 🙂

   Självfallet kommer jag att gräma mig över att jag startade lite sent från Kommungården i Kronoby. Jag hade absolut ingen giltig orsak till att skjuta upp avfärden en hundradels sekund!

 2. Tänk om spegeln flugit i vindrutan och den gått sönder och du i diket…En liten skråma på bilen är egentligen ett litet problem! 🙂
  Livet är mycket dyrare!

  • Jo så är det ju. Och denna obetydliga incident är absolut inget jag grämer mig över. Tvärtom, jag fick ju något att skriva om! 🙂 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s