Satsar på hemmanet

I åratal har odlingarna och trädgårdslandet här runt torpet legat i träda. Söker man en orsak till detta skulle det typiska vara att skylla på tidsbrist. Men det är ju aningen lögnaktigt. Jag har ju fått precis lika mycket tid som alla andra. Orsaken är nog den att det riktigt genuina intresset har saknats. Men lite har det gnagat.

Nu skall jag rycka upp mig, har jag tänkt. Är nästan illa tvungen efter alla nyinvesteringar som jag gjort. Redskapssidan är kompletterad och håller hög klass. Senaste anskaffning är en splitterny Fiskars grep.

Återkommer med rapporter senare om det finns något att rapportera.

6 kommentarer på “Satsar på hemmanet

    • Fiskars redskapen dominerar på marknaden, fast någon lätt spade har jag inte stött på. Grepen var inte helt lätt att få tag i, först på tredje stället hittade jag. Grepar med extra långt skaft fanns det gott om, men dem förstår jag mig inte på.

  1. Kan noo meddel et ja å ha inhandla ein Fiskars lövräpso fö ti fåå na liiti åårdning på tåmmttn såm ska vaal heimi vårt snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s