Lugnande besked

Den moderna tekniken är fantastisk. Åtminstone ibland.

Frun i huset drog till Hamburg för några dagar sen. I dag har jag suttit klistrad vid datorn och kollat om och hur hon rört sig. Arrangören för Hamburg Marathon bistod med tekniken. Om hon vill kan hon ringa hem och fråga hur det gick. Jag har nog koll på alla tider.

Hon gick i mål riktigt nyss. Det var duktigt gjort. Stort Grattis! Problemfritt gick det inte, det ser jag. Men det är lätt att förstå. Jag såg ju hur illa hon gick innan hon for. Båda benen behövs på maraton, det vet jag av erfarenhet.

Något suddig, men klart identifierbar på arrangörens video

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s