Hannes

När man deltar i Worldloppet-tävlingarna är det lätt hänt att man stöter på en man i leopardmönstrad dräkt. Det är Hannes. Han turnerar ohejdat på Worldloppet-touren och är för tillfället Worldloppet Master 21 gånger om. Alltså han har 21 pass fulla och är därmed helt outstanding. Hannes är fransman numera. Se hans meriter här!

Bilden är från startfållan i König Ludwig Lauf. Där berättade Hannes att han är bror med Einar. Det var en liten överraskning för mig. Einar är en legendarisk skidveteran från Vasa med fem fulla worldloppetpass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s