Genomskinlighet

Jag väljer självmant att redovisa fjolårsstatistiken över mitt motionerande. Med risk för att Wikileaks hade gjort det annars. Öppenhet efterfrågas ju på alla håll och genomskinlighet är det nya modeordet.

Innehållsmässigt är själva statistiken närmast deprimerande.

Annonser

2 kommentarer på “Genomskinlighet

  1. Hej! Inga stora träningsmängder i förhållande till de resultat du presterar. Endera så är det effektiv träning eller så har du en lättränad kropp. Har väl ungefär samm timantal lite annorlunda fördelat eftersom jag inte kan springa. Det blev rullskidor i stället.

    • Jag är ju ytterst bekväm av mig, så det ligger nära till hands att en omedveten målsättning har varit att i det längsta optimera resultaten och minimera träningen. Jag har väl lyckats rätt väl med detta. Jag har de senaste åren levt en ”efterkonjunktur” baserad på tidigare träning och inte minst erfarenhet. Men nu är jag vid vägs ände med detta. Nu rasar nivån med fart, ifall jag inte bestämmer mig för att avdela betydligt mer tid för denna hobby.

      I vilket fall som helst måste jag hitta något till sommarhalvåret. Cykling ligger närmast till hands eftersom rullskidor är så tråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s