Ruskamaraton startade

För en stund sedan startade Ruskamaraton i Levi. Jag fick inte klart för mig hur många löpare som gav sig i väg men klart är att Ruskamaraton lockar massor av folk fortsättningsvis. Själv har jag löpt här ett tiotal gånger men idag övar jag på min nya roll som åskådare.

Det är en fantastiskt fin höstdag här i Levi. Klart solsken och ca 12 grader för tillfället.

Snart sker starten på halvmaraton. Det är ett arrangemang som jag sett bara här i Levi. Det betyder att de som löper helmaraton får sällskap av halvmaratonarna sista 10 km. Något som hjälper lite mot tröttheten kanske.

Själv skall jag försöka ta mig igenom dagens halvmaraton. Det blir nog en jogga-gå taktik skulle jag gissa. Vi får se om en stund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s