Aulanko

Under min barndom hade jag förmånen att tillsammans med övriga i familjen någon gång få fara på ”utfärd”.  En gång när vi var på resa besökte vi Aulanko. Det var för 45 år sedan. Jag tyckte nog att Aulanko var ett vackert ställe. För fösta gången i livet såg jag en golfbana och i dammen simmade livs levande svanar. Det var storartat och är väl det som jag mest kommer ihåg.

Den gångna veckan deltog jag i ett energiseminarium som vårt företag ordnade på Aulanko. Trots späckad tidtabell kunde jag inte låta bli att ta en promenad upp till den rofyllda skogsparken på Karlberg. Ett drygt 100 årigt arv efter överste Hugo Standertskjöld. Som vuxen ser man saker och ting med lite andra ögon. Men mycket var sig likt. Till och med svanarna fanns kvar.

Annonser

4 comments on “Aulanko

  1. Det kan bli rätt långt som vanligt då jag börjar skriva, så jag tar det nån gång på min blogg. Jag är inte så värst berest, så jag har ju inte så hemskt mycket att jämföra med, men av vad jag har sett, så räknar jag Aulanko till Finlands vackraste och mest exotiska ställe. Sen kommer Fiskars centrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s