Halvmaraton för andra gången

Jag klarade målsättningen idag, nämligen att ta mig igenom loppet. Det gick rätt bra sist och slutligen. Jag orkade jogga hela distansen. Nåjaa, lite vila fick jag ju när jag tog mina fotograferingspauser. Men kroppen fick nog arbeta betydligt mera än planerat. Medelpulsen var 166 trots den blygsamma farten. Så var det inte riktigt tänkt.

I det här loppet har man gott om sällskap hela vägen. Över 2 000 löpare var ute i dag om uppgiften stämmer som jag hörde.

Jag konstaterade, något överraskande att det var blott andra gången som jag löpte distansen halvmaraton. Så någon halvmartonlöpare är jag ju inte. Heller.

6 kommentarer på “Halvmaraton för andra gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s