En jobbig resa

är just vad dagens BotniaVasan blev för min del. Föret var aningen besvärligt pga av snöfall under hela loppet och en temperatur som närmade sig noll. Jag misslyckades tyvärr lite med vallningen. Vallan frös redan från start och därmed var dagen mer eller mindre förstörd. Men jag har ju bara mig själv att skylla.

När jag hade ca 15 km kvar klev jag ur spåret och skrapade bort isen. Det skulle jag ha gjort tidigare, för under resten av loppet fungerade skidorna rätt bra. Men hur som helst, dagens lopp hör nog till de mer jobbiga.

Rekordmånga hade anmält sig till årets BotniaVasan. Det är anmärkningsvärt med tanke på den dåliga vinter vi haft. Men loppet har sina kvalitéer tack vare god stämning och utmärkta arrangemang. Fint!

4 kommentarer på “En jobbig resa

  1. Grattis till prestationen!
    Var också med och det isade på vissa ställen rejält, men hade ingen skrapa med så det blev till att använda staven för att skrapa bort isen, men som sagt får skylla mej själv. Men vi tar nya tag i skidspåret, min tid var ca:4,07. Blev också rejält trött. ;=)

    • Tack! Hade heller ingen skrapa men jag tog tid på mig och med staven putsade jag ordentligt bort all is. Efter det gick det bättre. Vi kommer igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s