Intelligent brygga

Jag åkte ut till sommarstugan för att så småningom börja ställa i
ordning för vintern. Bl.a skulle kanotbryggan tas upp. Funderade lite
om jag skulle klara den ensam.

Men jag grubblade helt i onödan. När jag kom fram hade bryggan redan dragit upp sig själv.

6 kommentarer på “Intelligent brygga

  1. Ibland har man tur både med bryggor och sidladdningar. När jag öppnade din blogg stod det 10 000 på sidladdningen. Få se om det kommer något pris eller utmärkelse?

    • Självfallet finns det pris att vinna. Gratulerar!Att du noterade det jämna talet utan någon påannonsering från min sida gör dig till en mycket värdig vinnare. Grattis än en gång!Som pris tänkte jag bjuda på en länk runt Karperöfjärden. Mycket fint även nu på hösten. Det blir 21,5 km från oss. Ett annat alternativ, runt Molnträsket, finns också. Det blir 18,3 km. Båda är fina så jag förstår om det blir svårt att välja. Ja, och Aina Valmis är ju på igen.

  2. Kanske det är landhöjningen som är orsaken? Jag såg faktist en broschyr om kvarkenområdet idag, och där visade de hur en brygga ”flyttat” högre upp pga höjningen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s