Exploshowen

i Nyykaabi slutade nyss. Det var en färgsprakande och häftig tillställning. Vilken mix av ungdomsmusiker, yrkesmusiker, körsångare, artister, drillflickor och spexare från hela svenska Österbotten! Vilka duktiga musiker Närpes producerar!

Repertoaren var varierad och mångsidig med mycket kvalitè. Inte i närheten att bli långtråkig i något skede.

Åk till Malax nästa helg ni som inte sett den!

Mycket ork åt dragarna även i fortsättningen!

4 kommentarer på “Exploshowen

  1. Det är frågan om, om folk här längre norröver vet var Malax ligger ;-). jag tycker mig märkt en viss förvirring när man talar om kommuner och byar söder om Vasa. (Jag kan i alla fall ge vägbeskrivning).

  2. Hm..på tal om Nyykaabi minns ja tå ja va mytji ynge och va ti Nyykaabi tå Svenne och Lotta va tää.Eindeil va ja fö ung eli så va ja fi blyg fö vi satt bara i biln.Synd vi missa säkert na bra tå.Nåja man va ju i gott sällskap.He va mi ein som hadd ögon man alde glyömbe.Men nu e ja stör och it så blyg na meir.Måst nou fara ti Nyykaabi nangang igen och sii om allt e som e ska vara.
    Na-da

    • Det var väl ett tag sen dess skulle jag gissa. (Fast Svenne och Lotta var faktiskt i Vasa för ett par veckor sen, så de är nog ”sega”). Kolla in Nyykaabi, ny hall och allt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s