Positivt överraskad

blev jag idag när jag för första gången i vinter skidade molnträskspåren. Staden har nämligen jämnat till underlaget på vissa partier. Det finns nu dubbla spår på flera avsnitt. Och Vaasan Latu har satt ner otroligt med resurser på att förbättra och hålla spåren öppna.
Det finns nu möjlighet att skida från Vasa till Skatila, en rutt på 25…30 km beroende på var man startar och vilka spår man väljer. Pausmöjligheter finns bl.a vid Kivijärven laavu, Aurinkolaavu och Pilvimaja.
Jag gjorde en länk på drygt 30 km idag. Ställvis bet nordanvinden i kinden men visst var det en bra tur.

4 kommentarer på “Positivt överraskad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s