Islandsbilder

Det har gått ett par veckor sen jag kom hem från Island. Jag var inte speciellt flitig med kameran där men några bilder fick jag ändå med mig. Publicerar äntligen ett litet bildcollage. Bättre sent än aldrig brukar det ju heta.

Bilderna är från Isafjördur, Reykjavik, turistrutten Gyllene Cirkeln (Geysir, Þingvellir, Gullfoss) och Blå Lagunen.

10 kommentarer på “Islandsbilder

    • Tack!

      Hur det skulle vara att bo där är en riktigt bra och intressant fråga. Jag har inte svaret. När vi åkte buss, ca 7 timmar, från Isafjördur till Reykjavik körde vi långa sträckor genom öde trakter. Men man såg ett och annat hus här och där. Då slog mig tanken: Här skulle jag inte vilja bo. Men i trakten av Reykjavik kunde man nog trivas tror jag. Lönerna är antagligen också bra, annars hade de knappast råd med de höga priserna. Hur som helst, omgivningen är i alla fall fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s