ESC, en sandlåda för proffsen

ESC är inte mitt favoritprogram, om man säger så. Men på basen av några snuttar jag sett från Globen i kväll så måste man konstatera än en gång, detta är produktionen där proffsen är i farten. Spektaklet håller hög klass, tekniskt.

ESC01140554

2 kommentarer på “ESC, en sandlåda för proffsen

  1. Konstaterade detsamma. Men ändå; jag somnade framför tv:n efter två,tre låtar. Som vanligt. Ja, min man påstod att jag sov redan under uppvärmningen…Sen lunkar jag iväg i säng när jag efter halva programmet verkligen inser att jag inte hålls vaken. Vad månne ESC borde leverera för att en sömntuta som jag skulle tycka det var intressant nog för att hålla mig pigg? 🙂

    • Jag har inte problem att hållas vaken, men ESC intresserar inte. Det har det inte gjort de senaste 40 åren. Trots att det handlar om högklassig scenteknik och stor show. Spektaklet borde läggas ner eller åtminstone förbjudas i TV. Om tillställningen sändes bara i radion skulle den kanske bli en meloditävling på nytt.

      Men en deltagare från Kvevlax skulle nog hålla de mest sömniga vakna. Åtminstone en stund. 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s