Bluegrass på Klippan

I går kväll tog vi en tur till Klippan i Munsala. Där ordnades nämligen en musikkonsert som gick under namnet American Bluegrass Gospel Night. Det torde vara den andra konserten i ordningen den genrén men det var första gången för oss.

Tillställningen var familjär och lyckad på alla sätt och vis. Det var lätt att lyssna även om man inte är en inbiten bluegrassare. Banden som uppträdde var: Homeward Bound, Country Life, Jussi Syren & the Groundbreakers och The Purple Hulls från Texas. Plus några Open stage band.

Jag viftade lite blygsamt med kameran mellan varven. Här några bilder som fastnade.

2 kommentarer på “Bluegrass på Klippan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s