Abstinensbesvär eller vad?

Vasaloppet går denna helg. Det går inte att förneka att denna imponerande händelse sysselsätter även mina tankar, trots att jag inte skall delta. Jag gissar att det var just Vasaloppet som triggade när jag plötsligt vallade tre par egna skidor idag.

Skidor01070315

6 kommentarer på “Abstinensbesvär eller vad?

    • Kiiskas baralands smörjo skulle jag självfallet ha satt under ifall jag hade för avsikt att skida. Men det har jag ju inte denna vinter. Nu vallade jag enbart i terapisyfte, så det fick bli för vinterföre. 😉

  1. Baralands smörjo-det var nåt nytt! :). Idag tog vi en promenad genom skogen,vidare längs ett halvsmält övergivet skidspår i Kvevlax och sedan längs gångbanan hem. Vi borde ha haft flera olika sorts smörjor under fötterna,märkte vi.

    • Kiiskas baralandssmörjo är en legendarisk valla där norröver, men för att inte ge konkurrensfördelar är den inte så utbredd.

      Jag har kört med ensidig ”vallning” under fötterna hela denna vinter, nämligen dubbskor. Det har varit ett vinnande koncept. Det är bara när jag gått till butiken som jag inte haft Icebugsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s