Mycket E-vitamin

Det har blivit allt mindre och mindre mat som serveras på flygen nu för tiden. Åtminstone på det finländska bolag som jag mest flyger med. Det har jag dock förståelse för och absolut inget jag grämer mig över.

På en flygning nyligen bjöd flygbolaget på kaffe och semla. Inte så mycket mat alltså, men däremot väldigt mycket ingredienser.

Vad jag inte begriper är varför en kalkonsmörgås måste innehålla 12 olika E-ämnen. Möjligtvis har jag helt fel, men jag inbillar mig att en kalkonsemla kan göras med färre tillsatser.

Varudeklaration01290514

2 kommentarer på “Mycket E-vitamin

  1. Instämmer, borde vara möjligt. Tidigare hände det att jag köpte en panini till kaffet då vi var på farande fot, men efter att ha räknat till 16 olika e- ämnen i en panini så blev det ett hastigt slut på den ” vanan”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s