Har experimenterat

och mixtrat med You Tube denna afton. Jag har länge haft funderingar på att öppna ett konto men det har liksom inte blivit av. Kanske mest för att jag inte videofilmar längre. Fast det borde man ju göra, och faktum är att dagens mobiler ger bättre videokvalitet än någon av de videokameror jag haft tidigare.

Alltså jag öppnade ett You Tube konto, trots att jag inte gillar att Google skall sitta och bestämma över allt och alla. Och så satte in min första video. Sanna får därmed vara försökskanin.

2 kommentarer på “Har experimenterat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s