En stund med Sanna

Sanna Nielsen gästar stan. Det blir två konerter i kyrkan idag, men redan i går kväll inledde hon med ett uppträdande på WDD. Det blev ett set till akustisk gitarr. Repertoaren var en mix ur den egna karriären innehållande svensktoppslåtar, melodifestivallåtar plus lite annat. Hon avslutade riktigt svängigt med två Tina Turner-låtar.

Efter spelningen stannade hon tålmodigt kvar för fotografering och eftersnack. Inga divafasoner som jag kunde upptäcka. Tummen upp för Sanna.

Sanna Nielsen på VDD 8 november 2013

Sanna Nielsen på WDD 8 november 2013

Image by iPhone

4 kommentarer på “En stund med Sanna

  1. Synd att ha gått miste om det. Akustiskt är verkligen guld värd. Dels för den intima stämningen men också för att musiken och sången ”hörs så bra”. Jag har börjat dra mig för konserter, tom teatermusikaler, pga ljudnivån. För mig går det över gränsen för vad som är njutbart för mina öron.

    • Du har rätt, ljudnivån är många gånger alldeles för hög. Jag har någorlunda hög toleransnivå i vanliga fall, brukar jag åtminstone tro, men ibland får jag nog söka mig på lämpligt avstånd. Jag brukar tycka synd om restaurangpersonalen som tvingas jobba i bullret. Och musikerna själva.

    • Va kul att du var och lyssnade. Jo, hon var trevlig på alla sätt och vis. Och hjälpsam också, hon ställde om ett filter i min telefon. ”Vänta, det där kan jag!”, sa hon. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s