Kalevan kisat på Karlsplan

Tredje tävlingsdagen av Kalevan kisat är till ända. Det var närmast perfekta förhållanden på Karlsplan idag. Vasavädret visade upp sin allra bästa sida med full sol och nästan 27 °C på eftermiddagen. Och arrangemangen flöt på utan större mankemang. Flera mästerskap och framgångar för idrottarna från nejden gör inte saken sämre. Inte att undra på om storpubliken trivdes.

Finländska mästare blev bl.a Sandra Eriksson, Niclas Sandells, David Söderberg, Christoffer Envall och Jonathan Åstrand. Fina placeringar dessutom av Jonna Skrifvars, Simeone Wiklund och Anders Lindahl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s