Decibelen ligger tunga

över Jeppis i kväll när TOTO spelar på centralplan. Men det är ju precis vad storpubliken förväntar sig av dessa musikens giganter.

TOTO är ute på sin 35th Anniversary Tour, och att de gjorde en avkrok till Österbotten är synnerligen anmärkningsvärt. Med snart 40 år i branschen och 35 miljoner sålda skivor måste de räknas till de riktigt stora inom musiken. Det är bara att tacka och njuta när ett så glatt och spelskickligt gäng står på scen, och dessutom bjuder på alla sina klassiker.

Legendariska Toto på scen i Jakobstad den 5 juli 2013

Legendariska TOTO på scen i Jakobstad den 5 juli 2013. Klassikern ”Africa” klingar vackert över publikhavet.

by iPhone

Ps. Lite grinig blev jag över att inte få ta in kameran på området. Sådana regler är ju löjliga och fullständigt onödiga. Att fotografera med telefonen går helt enkelt inte! Jag får nog skaffa ett presskort. Ds.

2 kommentarer på “Decibelen ligger tunga

  1. Hej. Jag hörde till en av de 10000 inbetalda jag också:) Det va nog en bra konsert faktiskt! Jag fick int heller ta in min kamera men såna är väl lagarna tydligen.

    • Det finns knappast några lagar när det gäller kameror. Möjligtvis löjliga bestämmelser. Jag har varit på många konserter och liknande tillställningar, men aldrig någonsin har kameran varit förbjuden. Att Jeppis skulle vara först med detta var ju lite överraskande.

      Men musiken var bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s