Hög tröskel

Det är nu fjärde säsongen i följd som den hänger där utan att ha varit ner av kroken en enda gång. Min landsvägscykel alltså.

Ambitionen att plocka ner den och börja cykla har funnits varje år. Så också i år. Men av någon anledning kommer jag inte över tröskeln när det gäller cyklandet.

En Trek och Kona landsvägscykel till minimal nytta så länge de hänger i taket.

En Trek och Kona landsvägscykel till minimal nytta så länge de hänger i taket.

 

2 kommentarer på “Hög tröskel

  1. Nu börjar det vara på tiden att ta sig i kragen angående cyklandet. Vet inte om det finns flera cyklar i lager, men åtminstone en citybike eller mountainbike borde luftas varje sommar, då i sällskap med ägaren. Själv kombinerar jag mountainbike och racern om vartannat för att lufta mig ordentligt. Spara på knäna, åk cykel. 😀

    • Jag är rädd för att din kommentar är en enda lång sanning från början till slut. I alla fall har jag likartade funderingar.

      Min åsikt om terrängcykeln har varit att det är nog det sista jag kommer att skaffa. Ända tills nu när jag gärna skulle röra mig på skogsvägar lite snabbare än promenadfart. Mest med tanke på hundvalpen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s