Rutinlördag

kan man kalla dagen som gått. Inget av värde har blivit uträttat, men det var inte meningen heller. Dystert och halvkyligt väder råder och valpen som svalde papper i går kväll har kräkts och mått dåligt hela dan.

Framför datorn har jag levt mig in i cyklisternas vedermödor. Alltså cyklisterna som kört Vätternrundan. Jag lyfter på mössan och säger grattis åt alla, i första hand mina bekanta, yngre som äldre, som är tuffa nog att cykla 300 km.

I de rikssvenska tidningarna har rubrikerna om Frida Wallberg legat i topp hela dan. Damboxaren åkte på en rejäl smäll i går kväll med hjärnblödning, medvetslöshet och operation som följd. Tragiskt så det räcker.

Boxningen har debatterats en hel del på senare år. Men inget konkret och vetttigt har åstadkommits. Fallet Wallberg kommer förmodligen att ge nytt bränsle åt diskussionen, men att hoppas på någon förändring är givetvis onödigt.

Till det mer idiotiska här i världen måste väl ändå räknas när två personer slår varandra i huvudet! Oestetiskt om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s