4 kommentarer på “På upptäcktsfärd

  1. Du har betydligt bättre ordning på dina träningsdata (hittar inte nåt bättre ord nu). Du skidade nästan 1000 km mer än jag. Fast jag hade 130 löpkilometer på sidan om.

    Jag har nog mina träningar och tävlingar i siffror sen 1986, men inte fullt så där utförligt. Jag tycker nog det är roligt att kolla bakåt.

    • Det är ingen konst att söka fram all möjlig statistik bara uppgifterna finns sparade, -i en databas i mitt fall. Men det krävs lite disciplin att varje gång skriva in uppgifterna. Numera har jag stor hjälp av pulsklockan, den minns det mesta. Men pulsklockan håller ingen koll på vallning och före.

      Hur som helst, det är halva nöjet med alla anteckningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s