Skidsäsongen 2011-2012 i siffror

I dessa bokslutstider är det läge att redovisa skidvintern. Statistiken visar att skidkilometrarna har en tendens att minska på ett oroande sätt. Men totala tiden som jag avdelat för motionen håller ändå fjolårsnivå. Endast fem timmar skiljer!

Till nästa säsong skall jag skärpa mig. Tror jag.

4 kommentarer på “Skidsäsongen 2011-2012 i siffror

 1. Kan som vanligt bara beundra ditt sinne för ordning och reda gällande motionsdokumentationen. För min egen är jag på samma nivå som tidigare, dvs ingen bokföring alls. Springer fortsättningsvis 1- 2 gånger per vecka i olika längder. Skaffade en löpmatta i höstas som jag har använt flitigt för att öva in min nya löpteknik. Detta pga att jag inte är intresserad av att öka på träningsmängden men vill hålla samma tempo fastän åldern kommer emot. Således ska tekniken finslipas för att det ska lyckas. Dethär låter kanske motstridigt men just nu ser det lovande ut. Det är upp till bevis inkommande lördag då jag deltar för åttonde gången i rad i Göterborgsvarvet.
  Har kommit så långt med tävlingsprestationer att jag sammanställt de gångna årens halvmaratonlopp där jag deltagit och printat ut en lista. Hoppas kunna utöka listan med några lopp i sommar.
  Önskar dig en trevlig fortsättning på våren!
  Folke W

  • Det ligger väl nära till hands att satsa på skrivbordsmotionen sedan man inte duger något till på banan. I motsats till dig då. 🙂

   Angenäma träningslänkar och lycka till i Göteborg!

   Ps. Måste göra ett tillägg så här i efterhand. Det var en fantastisk prestation du gjorde i Göteborg! Helt obegriplig för mig. Aldrig ens i mina bästa stunder skulle jag ha presterat något liknande. Stort Grattis! Ds.

 2. Tackar, tackar! Såg ditt inlägg först nu då jag kommenterat ditt inlägg om uppladdningen.
  Folke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s