Lördagens sprint

Leviloppet arrangeras detta veckoslut. Själva loppet skidas i morgon men redan idag bjöds det på lite skidjippo. En sprintstafett med delvis lottade lag skidades nedanför Eturinne. I de tremanna lagen ingick en representant för näringslivet, en junior från nejden och så en elitlöpare. Elitlöparna representerades närmast av Anne Kyllönen, Mona-Liisa Malvalehto, Riitta-Liisa Roponen, Ville Nousianen, Kari Varis, Kalle Lassila, Martti Jylhä, Mikko Koutaniemi, Niklas Colliander och Matias Strandvall.

Någon tävling är det ju inte fråga om. Enbart uppvisning och PR. Dagens tillställning gick i mycket vintriga förhållanden.

Nedan en del av dagens bildskörd.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s