Bloggar som joggar

Eller rättare sagt, bloggare som joggar. I lördagens Vasabladet fanns ett reportage om en kommande bloggjogg. Det var två unga tjejer, Heidi Granholm och Michaela Finne, som planerat och tagit initiativet till en gemensam träningslänk. När jag läste reportaget bestämde jag mig genast. Jag deltar. Det är inte så mycket bevänt med min löpning nu för tiden, men jag har ju i alla fall en blogg. Och 15 km skall jag nog orka.

När jag kom till ABC, där vi samlades, besannades mina farhågor. Där fanns mest damer. Men jag kunde ju inte gärna vända om då mera.

Och varför skulle jag ha gjort det? Det blev nämligen en mycket trevlig löprunda i gott och glatt sällskap. Jag fick till årets längsta länk så här långt. Efter länken blev det en gemensam kaffepaus. Och lotteri med verkligt fina priser. Ett tack till initiativtagarna för det trevliga arrangemanget!

De mest ivriga forsatte ytterligare ett varv efter pausen. De sprang således en riktig långlänk.

När jag började jogga i början av 80-talet bestod löpsällskapet av män i huvudsak. Idag bestod sällskapet nästan enbart av damer. Och det var knappast sämre.

12 kommentarer på “Bloggar som joggar

  1. Jisses då, visste inte att Bogey var så benägen att springa efter fagra damer. Borde man kanske utfärda en allmän varning åt bloggtanter? 8) 😀

  2. Tack för att du kom! Och duktigt sprunget! Nästa gång kommer det förhoppningsvis ännu flera herrar också 🙂 hoppas det är ok att jag lånar dina bilder?

  3. Hej, bilderna blev ju hur bra som helst! Roligt att du hade med kameran. Nu får vi bara vänta på att Sara (saralene.blogg.se) lägger upp sina bilder. Än en gång, ett stort TACK för att du kom. 🙂

  4. Hihih! Kymppis bilder fick du ju! Tack för idag, ses vi igen va? 😀

    Jag lånade också dina bilder, men hänvisade naturligtvis till källan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s