Onödig hjälp

Jag fick ett brev från polisen här om dan. De ville bara berätta att jag kört för fort i Laihia. Jag tänkte redan lägga brevet åt sidan, men så såg jag siffrorna, 5 km/h överhastighet. Va, tänkte jag, bara 5 km/h överhastighet! Då kan det inte vara jag! Och det visade sig inte vara heller. Det var bilverkstan som varit ute med min bil på en längre provtur.

Så fick man då lite draghjälp igen. Som om jag inte skulle klara av att hålla mig i polisregistret på egen hand!

8 kommentarer på “Onödig hjälp

  1. Jag blev fotograferad med 4 km överhastighet, så nu är man för evigt inskriven i gruppen Kriminella Invandrare. Antagligen hade jag tur som inte hamnade på hotell Kakola för en längre tid.
    Vi ska dock glädjas åt att det i Finland inte finns värre brottslighet att satsa polisens knappa resurser på.

    • Om Zwei blev fotograferad i 4 km’s överhastighet så borde skärpan vara så pass dålig att identifiering vore omöjlig, speciellt med tanke på de solglasögon som tycks vara fasttejpade mitt i nyllet på marodören ifråga! 😀 Bestrid anklagelsen!

  2. Ska FC ha möte? Fartdårarnas Cellskap?
    Tydligen är man omgiven av andra kriminella, så man behöver inte känna sig utanför på nåt vis. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s