Tasaista junnaamista

Inte den minsta lilla variation för närvarande när det gäller skidåkningen. Samma mönster upprepas dag efter dag. Klassisk åkning, samma bana, tre varv. Inte ens föret och temperaturen ändrar. Termometern visar ständigt – 8 °C.

Enda som varierar är pulsen.

Annonser

2 kommentarer på “Tasaista junnaamista

  1. Men nog går det väl för sig ändå. Inte klagar du väl? Ni slipper ju byta valla på skidorna åtminstone.

    Jag har också kommit igång med skidandet ovanligt bra med tanke på datum. Och jag har nu ”ledigt” från bordtennis fram till 11 januari, så jag ser fram emot att skida en hel del de närmaste 5 veckorna.

    • Att klaga nu är väl det sista man skulle komma på. Normalt brukar jag köra lite mer varierat, men det är så bekvämt att kopiera föregående dag. Bekvämt också att köra samma bana flera varv och få ha termosen bredvid spåret och inte behöva bära den med sig.

      Skönt med tidig vinter. Lycka till med skidandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s