Sähly

Veckoslutet har gått i innebandyns tecken. Arbetsgivaren ordnade en turnering i Tammerfors och vårt kontor ställde upp med laget ”Pohojammaa”. Vårt lag bestod nästan enbart av glada amatörer. Det var första gången någonsin jag spelade en riktig innebandymatch. Och det blev genast fyra matcher. Så lite regler lärde man sig till och med. Blev presenterad som turneringens äldsta spelare, men vet inte riktigt om det är positivt eller negativt.

Avsikten med arrangemanget var att få träffas under lättsamma former. Över 100 anställda mötte upp och hade kul. Efter färdigspelad turnering blev det bastu och mat. Eftersnacket är ju viktigt i dessa sammanhang. Och det fortsatte sent in på natten.

Resultatmässigt klarade vi oss någorlunda. Med två segrar, en oavgjord och en förlust placerade vi oss på femte plats. Med lite bättre tur hade vi spelat om medaljerna.

Kul med lite annat än bara arbete på arbetet.

2 kommentarer på “Sähly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s