Flora kören och Brahe Djäknar

Och Akademiska Orkestern inte att förglömma. Hur som helst, fin musik på Radio Vega just nu.

4 kommentarer på “Flora kören och Brahe Djäknar

  1. Fin stämningsfull adventsmusik fick man njuta av i år igen, det är lite högre klass än vad man är van med här i Österbotten. De flesta körer här runtomkring i bygden skulle nog också var ok bara de höll sig till en repertoar som de klarade av. Men när det många gänger skall vara så avancerat så blir det bara en pina att höra för en som har musiköra.

  2. Hej Bo-G..art. Det var länge sen. Kände inte igen dig först på den suddiga bilden, men sen såg jag alla mac-inlägg, så då tände det. jag bloggar kanske lite mera anonymt än dig, men du kan nog ganska lätt luska ut mig tror jag. God jul från en f.d. anställd mellan åren 1989-1998.

    • Hej Frans! Kul att höra av dig. Bloggvärlden är inte så stor trots allt. Jag har läst din blogg några gånger men har aldrig haft en tanke på att det skulle vara du. Fem barn, du har då legat i (i ordets rätta bemärkelse)! God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s