Ter-Järvsö

Lillbabs från Järvsö mötte sin publik i Terjärv i förrgår. Det resulterade i allsång i Ter-Järvsö (enligt Lillbabs själv). Den fyraåriga traditionen med allsång vid Forssas åbro fortsatte storstilat med fina artister. Förutom Lillbabs uppträdde Ami Aspelund, Heléne Nyberg, Scoog, Emma Hanhikoski och Thomas Lundin. Tomas Enroth med orkester stod för musiken och Thomas Lundin höll i trådarna.

Det var en professionellt ordnad tillställning med högt underhållningsvärde. Ett nöje att sitta i publiken denna ljumma sommarkväll.

2 kommentarer på “Ter-Järvsö

  1. Här har du adressen till Freedome som jag pratade om när vi träffades på allsången vid Forsas! https://www.f-secure.com/sv_SE/web/home_se/freedome Vet ju inte hur länge det är möjligt att kunna se de olika ländernas TV program så jag har inte gjort någon vidare reklam för detta program, men utmärkt har det fungerat tillsvidare. För övrigt så har du fina bilder ifrån kvällen: Storleken har som sagt ingen betydelse! (kameran) Ha det gott och må väl. Lasse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s