Sommarstuga till salu

En sommarstuga på en hög och vacker tomt vid Peckassjön är nu till salu. Det är min farbror som säljer.

Sommarstället bildar en fin helhet med en huvudbyggnad, stockbastu, lider, matkällare och en timrad lada. I stugan på ca 60 kvadratmeter finns kök, allrum, två sovrum och dessutom ett gästrum och bastu med egna ingångar. Stugan är ett robust och gediget bygge från 70-talet. Det kan jag personligen intyga eftersom jag själv var med och byggde. Elanslutning finns.

Jag beklagar det något trista bildmaterialet. Det är en blandning av sommar- och vinterbilder men det bästa jag får fram för tillfället.

Tipsa gärna om detta fina objekt ifall du känner någon som söker en sommarstuga i Terjärvtrakten! Jag står gärna till tjänst med mera uppgifter.

2 kommentarer på “Sommarstuga till salu

  1. Verkligen snyggt ställe att ha en sommarstuga på. Hoppas nån ansvarsfull person kan köpa och förvalta platsen och byggnaderna. För övrigt så använder jag väldigt sällan min gamla e-postadress numera. Telia Sonera borde nog skärpa sig och göra det möjligt att få bukt med skräpposten. Använder numera gmail och den fungerar perfekt. larsjoel.forsen@gmail.com. Ha en fin fortsättning på våren trots att det är lite kyligt just nu!

    • På tal om e-post så har jag varit väldigt bra förskonad från skräppost under alla år med min anvia-adress. Få se nu om Elisa lyckas förvalta postgången lika bra. Jag har också en gmail adress som fungerar klanderfritt.

      Sommarstället är nog fint. Om jag bara bodde närmare skulle jag antagligen förbarma mig över det.

      Ha det gott i kylan! 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s