Ny vallaboa!

Vi har haft ett förråd som inte varit av denna världen. Eller åtminstone har det inte på årtionden varit vad det kunde ha varit. Närmast att betrakta som ett skrotupplag. På senare år har accessen till det innersta varit näst intill omöjlig.

Så plötsligt en dag i sommar, efter endast 25 års funderande, ”räpa” ja till. Städade ur, planerade, skapade, byggde och utrymmet har nu en helt ny look.

Resultatet är ett förråd som samtidigt får fungera som en miniverkstad. Eller en vallaboa om man så vill. Fast någon sådan behövs knappast längre. Hur som helst, målsättningen har varit att man skall bli glad när man kliver in.

Före

Förrådet för renoveringen

Förrådet före renoveringen

Efter

Förrådet efter renoveringen

Förrådet efter renoveringen

Annonser

4 comments on “Ny vallaboa!

  1. En märkbar förändring. Kan du vänligen förklara hur man framkallar en sådan inspiration. Har några skrymslen som borde åtgärdas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s