Levi stannade

När jag kom till Levi i slutet av förra veckan var det full rulle. Nu några dagar senare är turisterna borta och hela Levi stannar plötsligt av. Många butiker och restauranger lägger lapp på luckan för en tid. Vinterkollektioner säljs ut med upp till 70% rabatt.

Slalombackarna är i prima skick och liftkorten fås nu till rabatterat pris. Fram till morsdag hålls backarna öppna. Men det var glest mellan åkarna, åtminstone idag. Uppe på Levitunturi var det ovanligt fridfullt, trots finvädret.

Levi06040515

4 kommentarer på “Levi stannade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s