Tiden går fort

Tiden går fort när man har roligt. Veckan på Gran Canaria är snart slut. En vecka till hade suttit bra. Vädret har varit i det närmaste perfekt.

Maspalomas tog ett rejält kliv uppåt på min rankinglista. Från hotellet sett går en strandpromenad mot Meloneras och i andra riktningen har vi sandstranden som sträcker sig ända förbi Ingles. Mångsidigt underlag alltså och ingen biltrafik i närheten. Vad mer kan man begära?

8 kommentarer på “Tiden går fort

  1. Gran Canaria hoppas jag också på att få upptäcka en dag, det är ju inte så långt bort precis.. Problemet är bara att få det att passa ihop penga- och tidsmässigt, speciellt vad gäller min pojkvän kanske, jag är ju lite mera flexibel både ekonomiskt och tidsmässigt.. Vad tycker du själv är bättre/finare/mer intressant, Teneriffa eller Gran Canaria? Har för mig att Teneriffa ska vara den mest varierande ön åtminstone naturmässigt. 🙂

    • Det är väl hugget som stucket vilken som är favorit. Håller med om att Teneriffa imponerar mer naturmässigt. Tänker på Gigantes, Teide, Barranco del Inferno, Massabalen etc. Jag höll tidigare en hacka på Teneriffa också tack vare den långa strandpromenaden från Adeje till Cristianos. Men det var på den tiden när jag sprang. Och vädret är knappast sämre på Teneriffa! 🙂

      Nu när löpningen inte vill sig längre är det promenader som gäller. Stranden från Maspalomas till Ingles är alldeles perfekt för barfotapromenader (nåjaa, ett och annat störningsmoment finns väl på den sträckan också). Inte omöjligt att det blir någon promenad på den stranden ännu i höst. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s