Mera statistik

Medan jag är inne på avdelning statistik låter jag det rulla på. I slutet av året presenterar WordPress alltid statistik över ens eget bloggande. Statistiken innehåller sällan några stora överraskningar, men några otippade fakta kan ändå dyka upp.

Under året publicerade jag 106 inlägg (endast) med 243 bilder. Det mest lästa inlägget hade rubriken Jubileumsmaraton i dag och handlade om Vasa Marathon den 6 september. Kan man tolka det så att motionstemat inte är helt avstötande?

Intressant är också vilka vägar en läsare kommer in på en blogg. De flesta som läste min hade faktiskt bloggen.fi som språngbräda. Surprise!

Att just ingen kommenterat under året var däremot ingen nyhet. Men till Er som gjorde det: Tack!

6 kommentarer på “Mera statistik

    • Tack för tipset! Och nog har du rätt, för att få läsare och kommentarer måste reviret utökas. 🙂

      Nu har jag ingen ambition att ”expandera”. Jag skriver för en ”näromgivning”. Men jag förnekar inte att det skulle vara kul att ha en dialog med de som redan nu är inne och kollar. Det är rätt många varje dag som tittar in, men ingen säger något. Men jag är precis lika dålig när det gäller andras bloggar. ”Det man sår det får man skörda”.

  1. Jag är en lat kommentator mellan varven,men inte vet jag om jag tänker ändra mig på den punkten. 🙂 Det blir som det blir,ibland faller andan på,ibland inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s