Är det månne hunkarna?

Vilken imponerande mängd damer som kom till kvällens Nice Run i Vasa! Jag har inga uppgifter på antalet deltagare, men de måste ha varit i tusental. Nästan obegripligt att ett motionsevenemang i dessa trakter kan dra så många. Men riktigt roligt att se.

Jag vet inte vad dragplåstret är men arrangören har tydligen hittat det rätta receptet. Antagligen en mix av många saker. För inte är det väl enbart hunkarnas förtjänst?

Åtminstone jag skulle ha unnat damerna en varmare kväll. Att ha picnic i 13 grader, med lite regnstänk till, dämpar möjligtvis stämningen en aning. Lite oturligt med tanke på det fantastiska väder vi haft de senaste veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s