Hittade sin plats

Årets första besök på holmen. Det var Ivars första besök någonsin så han hade mycket att undersöka. Det tog på krafterna, men han fann sin viloplats.

En skuggig plats på Solsidan. Ivars blivande viloställe?

En skuggig plats på Solsidan. Ivars blivande viloställe?

6 kommentarer på “Hittade sin plats

    • Säkert bekväm, och sval också. Jag gissar att han väljer ett annat ställe senare, lite högre upp med bättre utsikt. Vi får se. 🙂

  1. Minns jag fel? Eller är ni på Kimholmarna? Där upplevde jag i alla fall i mitten på 80-talet världens åttonde underverk. Ett drygt 1 km:s hygge smällfullt med hallon vart man än vände sig. Efter en helg for vi hem med 50 l. Hade vi inte haft småbarn med, hade det nog blivit mer.

    • Du minns nog rätt, vi är på norra Kimholmen. Det finns ett skifte tvärs över holmen, av vilket vi köpt en del, som blivit avverkat några tiotals år tillbaka. Nu växer det ungskog på skiftet så hallonbuskarna har fått ge sig. Ifall ni var på norra Kimholmen är det sannolikt att ni plockade där vi nu har sommarstugan.

  2. Vi plockade säkert där ni har sommarstugan. Det var fantastiskt. Problemet var att det var svårt att bestämma sig var man skulle plocka, då det var rött överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s