Miljön för morsdagslunchen

Det har blivit något av en tradition att äta ute på Morsdagen. Genom åren har det hunnit bli ett antal gånger. Någon tradition att äta på ett och samma ställe har vi inte skaffat. Nej, platserna får gärna variera. Fast jag undrar om inte Kuffens morsdagsluncher ändå toppar statistiken för vår del.

Idag blev det en morsdagslunch i pompig bankmiljö. Avspänt och lugnt med utsökt god mat. Av någon anledning kom jag ihåg morsdagslunchen för fyra år sen. Även då i en speciell miljö. Den gången åt vi också ”ute”. Miljön är kanske inte det allra viktigaste på en morsdag, men den saknar inte helt betydelse. Den är till hjälp för minnet, åtminstone för mig.

Länk till lunchen vid Place du Palais.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s