Viisut

ESC pågår för fullt. Vanligtvis brukar jag inte bry mig det minsta. Men jag råkade se några snuttar från kvaltävlingarna, eller vad det nu heter, för ett par dagar sedan. Jag fascinerades av den påkostade tekniken. Så i kväll kunde jag inte hålla mig. För tillfället kommer spektaklet på nästan alla skärmar vi har.

Sändningen är imponerande rent teknikmässigt. Vilka mäktiga effekter och kulisser kan inte skapas på elektronisk väg numera! Det är bara att se och njuta. Går hur bra som helst även utan musiköra.

Beträffande Finlands bidrag så tycker jag nog att Paradise Oskar är mer representabel för landet än vad Lordi var. Rent utseendemässigt alltså.

Bilden knyckte jag från SVT:s utsändning. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s