Nostalgilunch

Förr i världen hörde Kuffens morsdagsluncher till våra vanor. Det var på den tiden när hela familjen, mer eller mindre, var engagerad i juniorfotbollen.

I dag beslöt vi att satsa på en Kuffen-lunch, efter en paus på kanske 20 år. Det var lite nostalgikänsla över det hela. Och visst, vi stötte på samma ansikten som förr i världen. Kuffenlunchen har en imponerande historia. Den har ordnats varje år sedan 1979. Heja!

Mordagslunchen har varierat för vårt vidkommande genom åren. För två år sen såg den ut så här.

Grattis alla mammor!

6 kommentarer på “Nostalgilunch

  1. Jag spelade i Kuffen många år och jobbade nog flera år med morsdagslunchen. Ibland som servitör, ibland med olika uppgifter i köket. Första året eller möjligen första åren skalade vi poatisen själv, men sen började man köpa färdigt skalade i säckar.

    Frugan och jag brukar ibland undra vad era barn gör nuförtiden och var de finns.

    • Det är anmärkningsvärt att talkoandan är så stark och att den hållit i sig så länge. Det finns lättare dagar att jobba talko än på just morsdagen.

      Barnen börjar vara samlade i vår näromgivning på nytt.

  2. Jag har bakat mockarutor eller rulltårtor till Kuffens morsdagslunch ibland, men faktiskt inte varit och ätit den. I år är det första året på länge som vi inte är Kuffenengagerade… allt förändras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s